BMW 4 -serie og X5 Engine og Trim Updates

BMW 4 -serie Coupe, X5 og 3 Series -intervaller får en hel række ændringer fra november, siger BMW.
Nye motorer stilles til rådighed i X5, mens 3-serien og 4-serien ser introduktionen af ​​et nyt trimniveau og BMWS XDrive firehjulstrækningssystem.
Det nye flagskib 313BHP BMW 435D Coupe vil nu være tilgængeligt med det intelligente XDrive-firehjulstrækningssystem som standard, mens 420i og 430D Coupe-købere vil være i stand til at specificere XDrive-systemet som et valgfrit ekstra.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

BMW 3-serien modtager også en ny firehjulstrækmodel i form af en 335D XDrive Touring, der bruger den samme 313bhp seks-cylindrede dobbelt-turboladede dieselmotor som 435D-coupe.
Ved siden af ​​introduktionen af ​​XDrive -systemet på 4 -serien Coupe er der også annonceret et nyt trimniveau.
BMW Modern Line slutter sig til sports- og luksuslinjepakkerne, der er tilgængelige på 4-serien og har eksklusiv skræddersy belysning.
BMW tilføjer også en trio af motorer til X5-serien, inklusive SDRive25D, som drives af en 215bhp dobbelt-turboladet firecylindret diesel. X5 SDRIVE25D er den første X5-model, der har en firecylindret motor såvel som kun baghjulstræk. Også ny i line-up er en 302bhp seks-cylindret benzinmotor monteret på X5 XDrive35i og en 309bhp seks-cylindret dieselmotor til XDrive40D.
Der vil også være et udvidet udvalg af valgfri ekstramateriale til den tredje generation af BMW X5, der er tilgængelig fra december. Drivende assistent Plus -systemet inkluderer nu også trafikstop -assistentfunktionen, og den seneste generation af BMW Vehicle -parkeringsassistenten kører også på indstillingslisten.
Endelig er BMW M5 Super Saloon og alle versioner af M6 nu også tilgængelige med eksklusive specielle malingsfinish.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *