Klassiske køretøjsværdier Efterår efter år med stærk vækst

Værdien af ​​traditionelle køretøjer er kastet i de sidste to år, men de er stadig på toppen førende personlig bank.
• Finest Mot gratis køretøjer 2018
Coutts Bank frigav deres årlige ‘Objects of Desire’ -indeks og udsatte de øverste nyttige ‘lidenskabsaktiver’ over hele kloden. I afsnittet ‘Samlibler’ klatrede traditionelle køretøjer langsomt årligt mellem 2005 såvel som 2014, med en bestemt blomstring mellem 2013 såvel som 2014. I de sidste par år faldt den generelle værdi af traditionelle køretøjer imidlertid med en 10,4 pr. Cent fald i 2016. På længere sigt ser dette stadig ud som en mindre blip med vintage -køretøjer, der viser et sundt afkast på investeringen på 331,9 procent i betragtning af det 2005.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det traditionelle køretøj er stadig langt den mest nyttige værdifulde vare i objekterne i Wish Index, selvom andre skatte lukker kløften, såsom usædvanlige musikinstrumenter, der voksede med 16,4 procent i 2016. På trods af faldet i bil Værdi, traditionelle køretøjer forbliver fremtrædende med investorer på markedet for samlerobjekter.
• En masse dyre køretøjer nogensinde solgt på auktion
Og på den ekstremt top på markedet for traditionelle køretøjsauktionsregistre fortsætter med at tumle. I 2016 blev der et Ferrari 250 GT SWB California Spider -tilbud for $ 18,2 millioner på en auktion i Florida, såvel som poster, der også er sat i år. Den ekstremt allerførste Aston Martin DBR1, der nogensinde var udviklet i 1956, endte med at være det mest dyre britiske køretøj, der blev solgt på auktion, og ændrede hænderne for $ 22,6 millioner i Monterey, Californien i august.
Er din drøm tradition blevet taget uden for rækkevidde af investorer infaling priser? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *