Ny 2022 Lamborghini Countach LPI 800-4 rammer vejen for allerførste gang

Lamborghini har lagt den nye begrænsede countach med sine skridt på offentlige veje for første gang siden modellens tilbagevenden blev verificeret på Sidste års Pebble Beach Concours d’Elegance.
For at markere lejligheden har mærket frigivet nye fotos af sit genfødte flagskib i bevægelse med yderligere to Countach -designs, der repræsenterer vigtige bookends i modellens historie – den ekstremt allerførste Countach LP 400 nogensinde bygget, såvel som den sidste Countach 25 -års jubilæum nogensinde produceret.

Ny Lamborghini Huracan Sto 2021 Review

Lamborghini Countach LPI 800-4 er en italiensk superbil med begrænset løb baseret på nøjagtigt den samme V12-platform som Aventador dog ved hjælp af en elektrisk motor drevet af en superkapacitor, der lægger tre gange mere strøm end et lithium-ion-batteri af nøjagtigt samme vægt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Siden Miura har mærket af et Lamborghini-flagskib været et midtmonteret V12. Den nye Countach er tro mod afstamningen, med strøm fra en hybridassisteret 6,5-liters tolv-cylindret system, der er lånt fra Sian Hypercar. Forbrændingsaspektet alene skaber 769bhp, mens en 48-volt elektrisk motor skaber en ekstra 34bhp, hvilket serverer til at skærpe gashåndtagens respons yderligere.
Den samlede 803bhp sendes til alle fire hjul med en 7-trins enkeltkoblingsgearkasse, der driver Countach fra 0-62 km / h på kun 2,8 sekunder-cirka halvdelen af ​​originalen. De nye biler og lastbil kører videre til en tophastighed på 221 km / h.
49

De nye biler og lastbil er designet som en positiv ‘efterkommer’ af 1974 -modellen snarere end en efterligning samt blandinger countach -signaler med moderne Lamborghini -stil touch, såsom tredobbelt hexagonal LED -taillights.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *