Ny 2022 Ford Fiesta afsløret med frisk udseende og teknisk stigning

Ford Fiesta har længe været Storbritanniens bedst sælgende bil, men indtil videre i 2021 har denne enormt populære Supermini – nu i sin syvende generation – båret sin flerårige rival , Vauxhall Corsa, i de nye bilregistreringsdiagrammer. Lydtiming derefter for en vigtig midtlivsopdatering.
I et forsøg på at klø noget grund tilbage har Ford afsløret dette: den nye, ansigtsløftede Fiesta, og det er bevæbnet med revideret styling, interiøropdateringer og yderligere teknologi. Priserne starter på £ 16.620, og det er til salg nu forud for de første leverancer tidligt næste år.

Top 10 bedste superminis til at købe 2022

Designet af de opdaterede Fiesta -forhåndsvisninger Fords nye familie ansigt, som vil indeholde på alle brandets kommende modeller. Gitteret er større og meget mere kantet end før, og Fords blå ovale badge er nu placeret i det snarere end over det. Motorhjelmen er også blevet reddet, og næsen på bilen hævet, med nye LED -forlygter, der giver et sløret look.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Sporty St-Line-modeller modtager en meget mere aggressiv frontkofanger med en glans sort bikagemaskin. Det nedre gitterarrangement er også meget dybere skulptureret med nye sølvindsatser. I den anden ende af spektret får de robuste, højridende Fiesta Active lodrette gitterstænger, plastkropsbeklædning og sølvbeklædning accenter foran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *