BMW forpligter sig til solid-state batterier inden udgangen af ​​2030

BMW har frigivet detaljer om sin organiserede næste generations batteriteknologi. Det tyske brand kaster i øjeblikket sin vægt bag etablering af solid-state batteripakker, som det siger, vil være på vejen, før 2030 afsluttes.
Batteriinnovationen vil være monteret på BMWs sjette generation af elektriske drivkraft (vi er i øjeblikket på det femte), med hovedfag med lav kulstofemissioner samt øget energitæthed med “mindst en midt-dobbelt-ciflet portionsområde” over firmaets Nuværende batterier.

Ny 2021 BMW i4 elbiler og lastbil dukker op med 367-mils rækkevidde

BMW siger ligeledes, at den nye innovation er designet til at kæmpe med sine nuværende forbrændingsmotorede køretøjer med hensyn til produktion af omkostninger såvel som kørebane. Som sådan kan mere end 500 miles på et enkelt gebyr være muligt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Som en ekstra fordel er de nye faststofbatterier designet til at være både genanvendelige såvel som at bruge så meget genanvendt materiale som muligt i deres produktionsprocesser. BMW er allerede begyndt at gøre dette; 50 procent af det nikkel, der bruges i batterierne i den nye Electric IX3 SUV, genanvendes.
Virksomheden vil ligeledes fortsætte med at forfine sin batterikemi, så de nye celler vil forårsage mindst mulig skade på atmosfæren som muligt. Brug af Cobalt, et berømt forurenende råmateriale til min, er allerede blevet skaleret tilbage i BMWs seneste batterier, fra 33 procent til kun 10 procent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *