Citroen C1 Urban Ride Crossover -koncept i Paris

Citroen har afsløret endnu en konceptbil på Paris Motor Show i 2014, kaldet C1 Urban Ride. Den højere, crossover-stil C1 slutter sig til C4 Cactus Airflow 2L, DS Divine og Two Fashion-Inspired DS3-koncepter på Citroens Paris Show Stand.
Skønt officielt en konceptbil, er C1 Urban Ride meget bestemt baseret på den nye C1 -bybil. Ligesom Vauxhall Adam Rocks, sigter Citroen at kombinere små bybilforhold med chunky SUV-lignende styling og har 15 mm ekstra ridehøjde og et 10 mm større spor. Der er også bulkere kofangere med plastbeklædning, kontrastfarve-skidplader og LED-løbelys. To bymæssige rideversioner vises på showet: en hard-top-version og en luftscape-model med et stoftag, der antyder en Citroen-rival for Vauxhalls Adam Rocks Air Soft-top.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

C1 Urban Ride er først en kosmetisk øvelse, hvor Citroen siger, at den “illustrerer potentialet [af C1’s] personalisering”. I betragtning af at der ikke er nogen større ingeniørændringer under huden, er det meget sandsynligt, at Urban Ride snart foretager produktion, der slutter sig til Citroen C1 -serien i begyndelsen af ​​2015. For at fremskynde processen er Citroen vært for en afstemning om sit Paris -show, hvor besøgende kan Lobbyen virksomheden for at sætte bilen i showrooms.
Klik her for vores omfattende dækning for live nyheder og opdateringer om Paris Motor Show i 2014 for vores omfattende dækning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *