‘Variety er livets krydderi på elbilmarkedet-til sidst’

valg: Vi ønsker alle muligheder, når det vedrører at vælge vores næste bil, det være sig en billig brugte runabout eller den aktuelle state-of -The-Art Super-Saloon. Og alligevel er der masser, der har afbrudt det nuværende, stadig flyndende elbilmarked som simpelthen for receptpligtig, med for få muligheder i for få bodystyle.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De kan have haft et punkt, fortælles sandheden. Men dette problem viser, hvor hurtigt bilproducenterne vælger denne modstand, enten ved at introducere helt nye EV’er eller derudover at hædre eksisterende elektrificerede køretøjer.

‘Hvis du kan lide at køre som vi gør, vil du elske at køre en elbil’

Først op er der Skoda Enyaq, en familievenlig SUV, der ser ud til at tilbyde alt det praktiske, vi er kommet til at forvente af det VW-ejede tjekkiske brand, men sport en avanceret, ren-elektrisk drivlinje .
Så er der Porsche, der har øget den reviderede Panamera med ikke kun en 621bhp dobbelt-turbo V8 Turbo S-flagskib, men også en frisk plug-in 4S e-hybrid, der administrerer 552bhp og 0-62mph på kun 3,7 sekunder.
Men som standardbærer er det svært at toppe den helt nye, allelektriske Fiat 500. Her er en bil, hvis form og udførelse er kommet frem til at drage fordel af de emballage- og effektivitetsfordele, som en EV kan medføre.
Mere end det er det et anerkendt brand i sig selv, og et, hvis naturlige miljø – forstædergader – er velegnet til elektrisk motor. For enhver person, der fik en konventionel 500 på en billig PCP -aftale, er der en anden, der valgte den til sin styling og image. Og hvis rygterne om prisfastsættelse er korrekte, har Fiat bestemt en stor chance for at trække folk fra begge lejre.
Vores første drev af de nye 500 slots i det samme emne, hvor vi kaster dets to en masse naturlige rivaler mod hinanden. Tilbage i maj var trendy elektriske bybiler tynde på jorden. Nu er der ikke kun 500, men også Honda E og Tiny Electric. Valget kommer, og meget hurtigere end du kunne forvente.
Tjek de bedste elbiler, du får nu …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *