Karlmann King er verdens mest dyre SUV

En typisk klage blandt køretøjsfans er, at alle SUV’er ser ens ud. Men når det kommer til den begrænsede løb Karlmann King, er intet måske længere væk fra sandheden. Baseret på en Ford F-550 er Karlmann King designet af kinesisk forretning IAT såvel som udviklet af et team i Europa med det formål at tilbyde et “stealth” -køretøj, der giver “en uovertruffen visuel fest”.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vi overlader dig til at vælge nøjagtigt, hvor meget af en visuel fest Karlmann King er, såvel som på nøjagtigt, hvor ‘stealthy’ det ser ud, men det kantede udvendige har trukket sammenligninger med Batmobile, der hører til DC Comics ‘Batman.
• Fineste SUV’er såvel som 4x4s at købe i 2018
På næsten seks meter i længden tipser Karlmann King skalaerne på 4,5 ton, selvom valgfri skudsikkerhed løfter dette tal til en mægtig 6.000 kg.
15

Under motorhjelmen ligger en 6,8-liters V10 tilbage fra Fords F-550, selvom dette anføres at have været fetted for at skabe noget i regionen 395bhp. Motoren er parret til en seks-trins automatisk gearkasse med firehjulstræk såvel som luftophæng foran såvel som bageste.
På trods af den ekstra magt fra V10 er det ikke tilstrækkeligt at overvinde Karlmann King’s enorme kerbvægt med en tophastighed på kun 87 km / h i køretøjet. Dette gør det langsommere end en mose -grundlæggende Dacia Sandero, såvel som med en rapporteret startomkostning på 1,56 millioner pund, kan du muligvis betale for en flåde på 260 Sanderos, mens du har ændret til overs.
Når det er sagt, er interiørets overdådighed et syn at se. Loftet indeholder Starlight-overskrift, der ligner det, der blev opdaget i Rolls-Royce Phantom, såvel som high-end lædersæder kan integreres med en række skræddersyede farveskemaer.
Funktioner inkluderer uafhængig Air Con Front samt bageste, en kaffemaskine, neonbelysning, et fladskærms -tv, elektriske borde, luftoprensning samt et køleskab, dog for at nævne nogle få. Alle de elektriske funktioner kan administreres via en app-app. Underholdning inkluderer et hi-fi-støjsystem, en PlayStation 4 såvel som telefonprojektion, med satellit-tv, der tilbydes som en mulighed.
Det blev vist på Dubai Worldwide Motor Show sidste år, og det er rapporteret, at IAT vil udvikle færre end en masse Karlmann -konger, selvom vi endnu ikke har hørt, om SUV’s hele produktionsløb er blevet redegjort for.

Hvad tror du på Karlmann -kongen? Slår det den elegante Lagonda -visionidee ud af vandet?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *