Ny 2022 Aston Martin DBX707 storme ind med 697bhp

Aston Martin har udsat, hvad den telefonopkald ”verdens mange magtfulde avancerede SUV” i typen af ​​en ny, højtydende version af DBX. Det kaldes DBX707, og ligesom den rutinemæssige DBX vil den blive udviklet på Brand’s St Athan Factory i South Wales. Det rammer vejen i sommer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Overskriftstallene er 697bhp (707 -navnet refererer til dens metriske hestekræfter) såvel som 900Nm drejningsmoment, der går til alle fire hjul. Det er et løft på 155bhp såvel som 200nm over den rutinemæssige DBX, såvel som det gør DBX707 ikke kun den mest magtfulde ‘luksus’ SUV, når de dømmes mod almindelige rivaler, såsom Bentley Bentayga -hastigheden såvel som Porsche Cayenne Turbo S E -Hybrid, dog direkte en af ​​de mest magtfulde SUV’er på planeten. Kun det amerikanske marked Jeep Grand Cherokee Trackhawk såvel som Dodge Durango SRT Hellcat kan mønstre mere.
Det indebærer, at 707 får fra 0-62 km / h på 3,3 sekunder-det er 0,1 sekunder hurtigere end den seneste Porsche 911 GT3-såvel som dens tophastighed ikke er bekræftet, forvent en god fremgang på den rutinemæssige DBX’s 181 mph, kantning tæt på 200 km / h.
Det, der gør disse tal især fascinerende, er, at de er opnået med nøjagtigt den samme motor som den rutinemæssige DBX: en Mercedes-AMG-udviklet 4,0-liters dobbelt-turbo V8.

Ny Aston Martin Vantage F1 Edition 2021 Review

Ændringer inkluderer nye turbos såvel som et omformeret motoradministrationssystem, mens transmissionen også er ny. Det er en ni-trins ‘vådkobling’ automatisk, der er meget bedre egnet til at håndtere det maksimale drejningsmoment. Aston siger, at denne gearkasse tillader hurtigere skift end drejningsmomentkonvertersystemet for den rutinemæssige DBX, samt låser et nyt niveau af chaufførinteraktion med skarpere svar.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *