Dendrobium D-1 Electric Hypercar vil blive udviklet og bygget i Storbritannien

på Geneva Motor Show 2017, Vanda Electrics afslørede sit all-elektriske hyperbil-koncept, Dendrobium D-1. For da har firmaet oprettet et helt nyt firma kaldet Dendrobium Automotive Limited, som er blevet anerkendt i Storbritannien med bekræftelse af, at dendrobium D-1 vil blive konstrueret, udviklet og bygget her på britisk jord-ved hjælp af ingeniørvidenskab og Formel 1 -eksperter hos Williams Advanced Engineering.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Dendrobium Automotive Limited har samlet “et unikt kvalificeret managementteam”, ledet af formand og administrerende direktør, Nigel Gordon-Stewart. Gordon-Stewart bringer med sig en række erfaringer på premium- og Hypercar-markederne med et fremragende CV, inklusive McLaren F1, Lamborghini og Lotus.
• Bedste hypercars
Dendrobium er såkaldt på grund af en lighed med blomsten med samme navn, især med de bageste døre og åbningssystemets åbningssystem. Vanda Electrics CEO Larissa Tan fortalte os, at bilen er blevet udviklet med naturen i tankerne, så alle detaljer har et link til den naturlige verden. For eksempel ligner forlygterne vandfald, mens det enkelte baglygter har et honningkage -design.
20

Det udvendige ser også ind i elementerne i suspensionen, med udsatte stivere og fjedre synlige i vingerne. Williams Advanced Engineering, filialen af ​​det britiske F1-team, der er ansvarlig for Jaguar C-X75 og Nissan BladeGlider, arbejder med Vanda for at konstruere dendrobium D-1-og få det til at køre så godt som det ser ud.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *