Ny 2022 Mazda CX-60 plug-in SUV er firmaets mange kraftfulde bil nogensinde

med den nye CX-60, Mazda placerer Audi og BMW helt i sine seværdigheder. Virksomheden bevæger sig for det eksklusive tyske mærker, og CX-60 bringer en overdådig hytte, hybridkraft og et slankt design til bordet for at konkurrere med BMW X3. Flagskibet SUV er til salg nu med priser, der starter fra £ 43.950.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

CX-60 er større end CX-5 crossover og har en udvikling af Mazdas ‘Kodo’ designsprog, der majors om enkelhed og smart reflekterende overflade. Bluff -frontend har et stort, vinget radiatorgitter, der smelter ind i forlygterne med slanke LED -løbende lysstrimler (som dobbelt så indikatorer) i overensstemmelse med Mazdas nuværende familieflade.

Mazda MX-30 GT Sport Tech: Langtids testanmeldelse

Skarpe riller vælger hjulbuerne og sidekarmene, selvom resten af ​​designet for det meste er rodet fri. Der er en subtil vri i karosseriet langs flankerne, med et par langstrakte tai -lys, quad -udstødningsforslag og et tagsystemspoiler, der afslutter bagenden – der passer til hvad der vil være Mazdas mange kraftfulde serieproduktionsbil nogensinde.
CX-60 indeholder splinternye drivlinjer på tværs af området. Fra lanceringen leveres det kun som en plug-in hybrid, der parrer en 2,5-liters fircylindret benzinmotor med en elektrisk motor i alt 323bhp. Kørsel sendes til alle fire hjul gennem en otte-trins automatisk gearkasse, så CX-60 sprint til 62 km / h fra hvile på kun 5,8 sekunder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *