Næste Bugatti Veyron

Bugatti arbejder allerede på en efterfølger til Veyron, såvel som det kan være en hybrid. Det vil ligeledes være lettere, hurtigere såvel som sandsynligvis vil bære Veyron -badget igen – da bilen udelukkende afslører forudsagt metode tilbage i 2011.
”Vi arbejder på den næste supersports-bil,” fortalte Bugattis chef for bilingeniør, Jens Schulenburg, os. Den næste Bugatti forventes stadig at være den 1.000bhp-plus fire-dørs galibier, der optrådte som en idé i 2009 såvel som kunne sælges i 2014-for at falde sammen med slutningen af ​​den nuværende Veyrons produktionsløb.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Veyron -efterfølgeren vil dog forblive flagskibet såvel som at debutere den ekstremt mest aktuelle innovation såvel som tilgængelige materialer. ”Den enorme vanskelighed på de næste biler og lastbiler minimerer vægten – vi tjekker nogle ekstraordinære teknologier, såsom hjul lavet helt fra kulfiber. Hybrider er absolut noget, vi ser på, ”sagde Schulenburg.
Med de nuværende biler og lastbil, der vejer to ton, ville det ikke være et problem at integrere et sæt batterier såvel som motorer, plus en motor – så længe effekten slår den nuværende motors 1.183bhp. Hvis det gør det, kan Veyron i 2010 Incredible Sports 268 km / h overgås.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *