Ferie på brint med Mercedes Idea Sprinter F-Cell Camper Van

Mercedes har udsat et nyt udstillingsvindue for sin F-Cell Hydrogen Innovation i form af ideen Sprinter F-Cell Camper Van. Forskningsundersøgelsen er baseret på traktorhovedvarianten af ​​den nyeste prisvindende sprinter varevogn, såvel som er udstyret med en grundlæggende camper Van Conversion Body over et hi-tech drevsystem.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Innovationen i denne specielle sprinter er en fremgang for den, der allerede er set i Mercedes GLC F-celle, såvel som den model, kommer strøm fra en brændselscellestak, der sidder under motorhjelmen, hvor dieselmotoren normalt ville være. Den elektricitet, den fremstiller, sendes derefter til den bagmonterede elektriske motor såvel som transmission, hvilket gør 197bhp.
• Mercedes Esprinter Electric Van Review
Hvor sprinter F-celle adskiller sig fra GLC-versionen er den mængde brint, den kan bære. Der er tre tanke under gulvet såvel som en fjerde bagpå, som integreres for at gøre det muligt for det at bringe 8,4 kg brint, hvilket giver denne autocamper et potentielt udvalg på 310 miles af nul-emissionskørsel. Sprinter F -celle har ligeledes en batteripakke – svarende til den, der blev opdaget i den kommende esprinter, som kan give yderligere 19 miles rækkevidde.
En anden fordel ved brintbrændstofsystemet er, at enkeltpersoner ikke længere vil kræve for at opdage en ekstern strømforsyning til at drive modens ulemper, der normalt opdages i en autocamper. I stedet kan den elektricitet, der bruges til at drive sprinteren, også bruges til at drive køleskabet, komfur såvel som varmt vand til et indbygget brusebad. Det betyder, at enkeltpersoner ikke længere vil opdage, at det er nødvendigt at slå op på en campingplads såvel som at kæmpe med udvidelse fører til at få strøm til deres mobile hjem.
Naturligvis er det enorme problem med ideen sprinter F-celle at gøre med manglen på faciliteter til at gå med sin brintbrændselscelleteknologi. Med mindre end en håndfuld fyldestationer i England vil denne autocamper være et niche -valg, hvis Mercedes beslutter at sætte det i produktion.
Vil brintdrevne campervaner nogensinde fange på? Lad os forstå din opfattelse i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *