Mazda til at elektrificere hele rækkevidden i 2035

Mazda har anlagt sine fremtidige planer for elektrificerede og autonome biler på sit globale tech -forum i Frankfurt, idet han annoncerer, at fra 2035, vil hver nye solgte Mazda blive elektrificeret på en eller anden måde.
Mazdas rækkevidde vil prale af mild hybrid, plug-in hybrid og fuldt elektriske modeller, skønt firmaet ikke har planer om at udvikle brændselscellekøretøjer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fra 2019 vil Mazda tilbyde milde hybridversioner af kernebiler, mens firmaets første allelektriske batteri EV også lancerer to år fra nu, komplet med en Rotary Range Extender-indstilling. En afsløring af den allelektriske Mazda er planlagt til at finde sted næste år.
Plug-in hybridbiler kommer ind i Mazda-line-up fra 2021 og fremefter. Ichiro Hirose, der diskuterede beslutningen om at udføre et fuldt batteri-EV før en plug-in-hybrid, og forklarede, at Policy på væsentlige markeder for Mazda, en fuld EV først, for Mazda, for Mazda, forklarede, at en fuld EV først giver meget mere mening.
• Ny Mazda elbil, der skal forfalder i 2019
Hirose-San tilføjede, at Mazda er nødt til at “tænke på en måde at introducere sine EV-køretøjer” på en måde, der vil tiltrække købere væk fra andre mærker, der har annonceret storslåede elektrificeringsordninger. En Rotary Range Extender ville være en sådan måde, der parrer firmaets berømte motorteknologi til en helt ny applikation for fremtiden.
I 2019 introducerer Mazda også komprimeringstænding af benzinmotorer under Skyactiv-X-banneret, som firmaet hævder at levere op til 30 procent meget mere drejningsmoment med en brændstoføkonomi stigning på ca. 20 procent. Diesel er dog ikke død-en ny generation Skyactiv-D-motor er rørledningen og frigives i 2020.
Autonom teknologi er også under udvikling hos Mazda HQ-firmaet siger, at det vil begynde at teste selvkørende tech i 2020, med et mål at stille autonome systemer til rådighed i hver bil, den sælger i 2025.
Tror du Mazda vil nå sit elektrificerede mål inden 2035? Fortæl os nedenfor …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *