Qoros, der planlægger at komme til Storbritannien

Det kinesiske brand Qorus ser ud til at komme til Storbritannien trods alt. På trods af en højprofil lancering på sidste års Geneva Motor Show, var det uklart, om salget i Storbritannien var på dagsordenen. Men salgs- og marketingchef Stefano Villanti Boss siger, at Qorus vil komme her.
”Som du kan forestille dig, er højre drivkraft en stor investering for et lille firma som os, men vi sætter alle elementerne sammen, og vi tror, ​​det er vores næste udviklingstrin-så det indebærer også Storbritannien,” sagde han.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Qorus -salget begyndte i slutningen af ​​sidste år i Kina og Europa. ”I Europa har vi startet en lille pilot i Slovakiet og planlægger en større lancering to år fra nu,” fortsatte Villanti.
”Højre drev vil dog være efter 2016, helt sikkert. Storbritannien vil ikke være et af de første lande i Europa. ”
Der vil blive leveret en firestang rækkevidde på kontinentet-den 3 luge, salon, en crossover og SUV. og budgetpriser er ikke på kortene. ”Vi vil ikke være lave omkostninger. Vi vil være konkurrencedygtige med mainstream -mærker, ”sagde Villanti.
Top-Spec 3-tildelt en fem-stjernet nedbrudstestvurdering af Euro NCAP sidste år-er i øjeblikket til salg i Slovakiet og koster 20.960 euro (£ 17.200).
Villanti tror ikke, det vil være udfordrende at overbevise britiske købere af Qorus ‘fortjeneste. ”Det vil være enklere end at overbevise kinesiske kunder,” sagde han. ”Vores forslag er den nye” lavet i Kina ”. Det er godt konstrueret, godt designet til den højeste standard.
”Vores mål er at have et internationalt konkurrencedygtigt produkt.”
Få alle de seneste nyheder fra Beijing Motor Show ved at klikke her …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *