Facelifted Peugeot 308 Hatchback til salg nu fra £ 21.310

UK -omkostninger er blevet afsløret for den ansigtsløftede Peugeot 308 Hatchback, som tilbydes at købe i Storbritannien nu med allerførste leverancer, der forventes at dukke op inden årets udgang . Omkostningerne begynder fra £ 21.310 for den aktive premium-model på entry-level og klatrer til £ 31.985 for rækkevidden 308 GTI Hot Hatchback.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Peugeots revisioner af sin husholdningslugeback er mindre, der strækker sig til en ny interiørteknologi, en ny svimmelhedsblå malingsoverflade såvel som to nye legeringshjulsdesign, men virksomheden forbliver positive opdateringerne vil hjælpe med at holde 308 konkurrencedygtige mod nyere rivaler som f.eks. De seneste versioner af sædet Leon, MK8 Volkswagen Golf såvel som Ford Focus.

Bedste hatchbacks til at købe 2022

Den reviderede Peugeot 308’s karosseri svarer til den udgående model, men inden for købere får en ny 10-tommer digitalt instrumentklynge til at erstatte den gamle model’s analoge opkald. Det foregående 308’s 9,7-tommer infotainment-system er ligeledes nu grundlæggende på tværs af området.
Den mest betydningsfulde ændring af 308 -sorten er introduktionen af ​​en ny trimstruktur. Virksomheden har grøftet sin gamle line-up til fordel for et tre-lags system baseret på dets aktive, appel såvel som GT-specifikationer. Med undtagelse af indgangsniveau-modellen kan alle tre variationer ligeledes opgraderes med en valgfri “premium” -pakke, som Peugeot-stater vil tilføje ekstra enheder til at udfylde mellemrummet mellem modellerne.
9

Standardenheder til entry-level Peugeot 308 Active Premium inkluderer 16-tommer legeringshjul, elektrisk sammenklappelige dørspejle, fronttågelamper samt bageste parkeringssensorer. Indvendigt får købere dobbeltzone klimaanlæg, et 9,7-tommer infotainment-system såvel som firmaets nye 10-tommer digitale gauge-klynge.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *