Begrænset udgave Lotus Exige Cup 430 Type 25 Exposed

Endnu en speciel udgave Lotus er blevet afsløret, denne gang omkring en begrænset produktionsversion af Exige Cup 430, kaldet Type 25. Det er en begivenhed i type 25 formel 1 Køretøj – Den mest succesrige racer, der nogensinde er oprettet af Norfolk -firmaet, og vandt 14 Formel 1 verdensmesterskab Grand Prix, to chaufførernes mesterskaber samt to konstruktørmesterskaber. Bare 25 vil blive produceret, hver pris til £ 110.000.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste banedagskøretøjer til salg 2018
Mekanisk forbliver denne specialudgave Exige uændret fra basen 430 bil. Det betyder, at en 430bhp supercharged 3,5-liters V6 sidder i midten og sender strøm til baghjulene med en seks-trins håndbog transmission. 0-62 km / h er erklæret på 3,3 sekunder, mens Lotus ure tophastigheden ved 180 km / h.
Hvad der adskiller type 25 fra den rutinemæssige Exige Cup 430 er de unikke stiljusteringer, der er påvirket af tresserne Racer. Livery er påvirket af formlen 1-bilen, med lyse gule højdepunkter, der kontrasterer med den metalliske lotus racing miljøvenlige maling. En hvid plan tilbydes som et alternativ.
8

Indvendigt fortsætter makeover med tilsætning af en træ gearknob, der er knyttet til en gammeldags åben-gate transmission. Sæderne får en brugerdefineret Alcantara -trim, mens karosserifarvede indsæt paneler til sæder, transmissionskonsol, HVAC -surround samt vinduesafbrydere kontrasterer med anodiseret aluminium samt carbonfibertrimelementer.
Et nummereret ægthedscertifikat underskrevet af Lotus CEO Jean-Marc Gales vil gå sammen med hvert af de 25 producerede eksempler, såvel som hvert køretøj bærer en indvendig plak, der skitserer sit antal i produktionsløbet.
Nu tjekket ud om en mere Formel 1 påvirkede Lotus i Special Edition Lotus her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *