Sædeforhandlere, der er indstillet til revision efter, at det dårlige bilistresultat

sæde er indstillet til massivt at ryste sit forhandlernetværk efter skændende kritik fra ejere i Automobile Express’s bilist Power Survey.
Direktør for Seat UK Neil Williamson fortalte Automobile Express: ”Vi er nødt til at sørge for, at vores forhandlere er så gode som vores biler. Det er et stort job for os at gøre. ”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fortæl os om din bil i 2015 -undersøgelsen og vinder op til £ 2k i præmier
Alle brandets forhandlere får en større kosmetisk revision, der fremhæver Seat’s nye virksomhedsidentitet til at falde sammen med lanceringen af ​​virksomhedens nye SUV i 2016. En – i Tunbridge Wells i Kent – har allerede modtaget makeover.
Og en håndfuld forhandlere tilføjes til netværket for at tage det samlede antal fra omkring 125 i øjeblikket til ca. 135.
Mærkets franchiser kom en rock-bottom 32. ud af 32 i vores ejerundersøgelse i år-og blev stemt værst i Storbritannien for udførelse, teknisk viden og renlighed og atmosfære.
Og med sædsalg blomstrende (detailsalget er op 27 procent år til dato i Storbritannien) og dets produktsortiment stærkere end nogensinde – Leon hentede tre priser i Automobile Express New Automobile Awards i år – det mente, at det var på tide at handle.
”Det er aldrig gode nyheder at få et dårligt undersøgelsesresultat, men denne [driverkraft] var faktisk ret god timing. Vores biler er forbedret hurtigere end vores forhandlere, og vi er nødt til at rette op på det, ”fortsatte Williamson.
”Vi talte med dem på et instruktørforum om sommeren og viste dem undersøgelsesresultatet. Vi er nødt til at tackle det og er begyndt at. Vi vil omdirigere alle vores forhandlere i de næste to år. De er 14 år forældede. ”
Williamson sagde, at de fattige resultater var ned til Seat’s kampe omkring slutningen af ​​det sidste årti.
Han forklarede: ”Det er en arv fra, hvor vi har været. Før de sidste par år var vores forhandlere i bedste fald break-even. De har gjort det rigtig godt for at overleve.
”De har ikke haft en klar langsigtet strategi, men nu er de meget mere rentable.”

I mellemtiden indikerer Leons succes, at den snart forventes at overtage fra Ibiza som brandets bedst sælger i Storbritannien.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *