Bentley Uncloaks nye Flying Spur V8 S Black Edition

Bentley har frigivet en ny variant med begrænset udgave af den drevne Flying Spur V8 S, der kan prale af nye, specielle styling -justeringer og er blevet bestilt af Muller – Bentleys skræddersyede tilpasningsafdeling.
Navngivet The Flying Spur V8 S Black Edition, det får nye sorte styling -berøringer på både det udvendige karosseri og i kabinen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bentley afslører nye Continental Gt Galene Edition
Det er ikke den første Bentley, der bærer ‘Black Edition’ badging – modellen følger videre fra den kontinentale GT Speed ​​Black Edition, der kan prale af lignende styling -berøring og blev frigivet sidste år.
Den nye model har sorte glans accenter overalt med skræddersyet radiator og vinduesomgivelser sammen med sorte spejle, sorte dørhåndtag, mørke tonede forlygter og baglygter.
5

Det kører på et nyt sæt sorte hjul – specielt til Flying Spur V8 S Black Edition – der måler 21 tommer. Sorte bremsekalipere tilbydes, men kunder kan vælge en kontrasterende rød, skal de ønske.
Et lignende sort og rødt tema vises i kabinen – sort læder matcher mod kontrasterende røde striber og syning sammen med klaver sorte træfiner. På kundernes anmodning bruger Bentley sit normale interiørmateriale og farvevalg.
Under motorhjelmen sidder en 4,0-liters V8-motor, som er uændret over den standard Bentley Flying Spur V8 S. Som et resultat pakker den stadig 521bhp, hvilket driver bilen til 62 mph fra stilstand på 4,9 sekunder med en tophastighed på 190 mph. Strøm leveres til vejen ved hjælp af et firehjulstrækkesystem.
Bentley har endnu ikke afsløret, hvor meget den flyvende Spur V8 S Black Edition vil sætte sine kunder tilbage, men den skal kommandere en mindre præmie over listen over 142.800 £ for den almindelige V8 S.
Hvad laver du af Flying Spur V8 S Black Edition? Fortæl os i kommentarerne!

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *