‘BMW M3 såvel som Alfa Giulia quadrifoglio er specificeret af kunsten, men i nogle metoder er de ligeledes dinosaurer’

Auto Express -besøgende er tydeligt bevidste om processen med elektrificering, at alle biler og lastbilforretninger går med i øjeblikket. Vores indbakke er delt mellem dem af jer, der ønsker så mange detaljer såvel som afklaring på EV’er som muligt, såvel som masser af mennesker, der hellere vil vi fokusere på bestræbelserne på at udtrække hver sidste tid såvel som ydeevne fra forbrænding motorer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Du kan være sikker på, at denne kontrast ikke går tabt på os; Vi kan trods alt lide biler. Såvel som det er derfor, vi bliver noget tåge øjne, når vi sammensætter test som denne uges forsidehistorie: To baghjulsdrevne super-saloner (inklusive en bringer den legendariske M3-badge) med en integreret output på mere end 1.000 bhp Fra et par turboladede seks-cylindrede benzinmotorer.

BMW M3 Konkurrence vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Vi er ikke ved at give nogen form for spoilere lige her på resultatet, samlet fra en blanding af vej såvel som racerbane -tests. Imidlertid integrerer sandheden, at dette er den for nylig introducerede BMW M3 med en typisk syv-årig designcyklus såvel som du kan begynde at forstå den potentielle betydning af testen generelt. Det fjerner, at vi er i en periode nu, hvor vidunderlige biler og lastbiler, der har begejstret os alle i årtier, måske går ind i deres endelige inkarnation, i det mindste i en genkendelig form. M3 såvel som dens Alfa Giulia Quadrifoglio -rival er specificeret af kunsten. Ud over endnu, på nogle måder, er de ligeledes dinosaurer.
Det er ikke simpelt at indrømme dette, men CO2 -flåden er mål, regeringsincitamenter såvel som sanktioner, såvel som bare almindelig gammel klient efterspørgsel gør det vanskeligt at bedømme nøjagtigt, hvor mange flere tests af denne ilk ligger foran nu såvel som Storbritanniens forbud på ren-straf-motoriske køretøjer fra 2030.
Der vil være spændende biler og lastbiler i de kommende år; Vi er overtalt om det. Vi burde dog ligeledes være velkommen til at fejre såvel som at nyde det, der til sidst kan erklæres ‘Peak Combustion Engine’. Og i situationen i denne uges test er disse motorer installeret i biler og lastbiler, som du kan bringe husstanden ind og køre hver dag – en fantastisk præstation.
Tjek de allerbedste sportsbiler og lastbiler, du kan købe lige nu …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *