Swindon Powertrain lancerer “Crate” Electric Motor

Swindon Powertrain, det britiske ingeniørfirma, der er ansvarlig for den allelektriske Swind-E Classic Mini, har lanceret sin kompakte “kasse” elektriske motor i Storbritannien. Priserne starter fra £ 6.400 eksklusive moms, med de første leverancer, der forventes at ankomme i august 2020.
Swindon Powertrain hævder, at sin drop-in elektriske motoriske pakke er kraftig nok til at erstatte forbrændingsmotoren i mange erhvervskøretøjer, saloner og sportsbiler. På grund af sine dinky dimensioner og tværgående orientering siger virksomheden også, at motoren vil finde særlig anvendelse i klassiske bilkonverteringsprojekter.

De mest overkommelige elbiler til salg

Virksomheden siger, at systemet kunne erstatte benzinmotoren i en quad-cykel eller blive parret med en større batteripakke og brugt som en elektrificeret aksel i et konventionelt drevet passagerkøretøj, der konverterer dem til hybridelektrisk drev.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Motoren har en output på 107bhp, hvilket er omtrent lig med kraften i en turboladet 1,0-liters tre-cylindret benzinmotor. Derudover vejer det mindre end 50 kg og trin kun 441 mm lange, 384 mm bredt og 228 mm højt – hvilket indebærer, at den har det højeste effekt/volumenforhold for enhver elektrisk motor, der i øjeblikket er på markedet.
Foruden motoren leveres Swindon Powertrains EV-pakke med en enkelthastighedstransmission, en åben differential og en meter kabling. Købere kan også vælge mellem to invertere, afhængigt af spændingen på deres valgte batteripakke. To sidste drevindstillinger er også tilgængelige, der passer til størrelsen på køretøjets hjul og førerens tophastighedskrav. En begrænset glideforskel kan også specificeres som en valgfri ekstra.
Hvad laver du af Swindon Powertrains nye kasse EV -motor? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *