Lamborghini Gallardo-erstatning drillet

Den første teaser af den helt nye Lamborghini Gallardo-udskiftning er blevet frigivet.
Lamborghini har oprettet et sted til den nye V10-drevne model, der muligvis kaldes Cabrera, på hexagonproject.com, hvor besøgende kan skubbe en startknap for at høre den nye bil brøl ind i livet.
Den nye model forventes at erstatte Gallardo i midten af ​​2014.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Lamborghini Gallardo Review
Lanceringen af ​​dette nye sted falder sammen med et helt nyt sæt spionskud, der afslører et par meget flere detaljer om bilens styling. Lamborghini -billederne viser, at den nye model tydeligt er inspireret af Aventador, der indeholder meget mere vinkellinjer, en spaltet bagfra og et sæt smalle baglygter.
At dømme efter, hvad vi kan se på hexagonproject.com Interiøret får også en Aventador-stil makeover-push-knappen er identisk med den, der ses på Lamborghinis flagskibsmodel.
Nykommeren forventes at dele en platform med den næste generations Audi R8, så det indebærer en aluminiumsrammer, der burde være langt lettere end hvad der ligger under Gallardo. Motoren forventes at være en stærkt modificeret version af Gallardos 5,2-liters V10, der er indstillet til at lægge omkring 600 hk.
Med et nyt syv-trins dobbeltkoblings gearkasse, der erstatter det klodsede e-gear-system, kan du forvente at se en 0-62 km / h på lidt over tre sekunder og en tophastighed på godt over 200 mph.
Lamborghini har ikke afsløret nogen meget mere officielle detaljer, men forventer, at priserne starter med omkring £ 165.000. I betragtning af tidspunktet for denne teaser er det sandsynligt, at vi ser indpakningen trukket Lamborghinis nye superbil på Genève Motor Show i marts 2014.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *