Facelifted Volkswagen Polo GTI Get Handbook Gearbox

Volkswagen har udsat, at den ansigtsløftede Polo GTI – der vises næste år – vil blive tilbudt med valget af en seks -trins håndbog Gearbox. Købere af det nuværende køretøj er kun begrænset til en syv-trins DSG-automatisk boks.
• Meget mere på VW Polo -ansigtsløftning
VW har ikke udsat billeder af den opdaterede Polo GTI, men har dog afsløret, at dens 1,4 TSI -motor får en strømforbedring fra 177bhp til 189bhp. Nu tilbydes polosorten med adaptive spjæld for allerførste gang, du kan forvente, at de finder som grundlæggende på GTI -modellen. Integrer det med den nye elektromekaniske styring såvel som nogle subtile justeringer til chassiset såvel som den nuværende GTI kan føles som en anden bil.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den ekstra strøm såvel som den nye, meget mere brændstofeffektiv styring vil ikke have nogen tvivl om at have indflydelse på de officielle tal. Forvent at se 0-62 km / h-faldet fra 6,9 sekunder til lidt nærmere 6,5 sekunders tid for den nuværende bil såvel som Handbook Golf GTI’er. Brændstoføkonomisk klima vil blive noget forbedret i forhold til den nuværende bils 47,9 mpg tal.
I tråd med resten af ​​Polo -serien får den nye GTI et interiør påvirket af den aktuelle golf, inklusive et nyt ratt, nye urskiver samt et nyt infotainment -system. Dette vil integrere noget, der kaldes MirrorLink, som i det væsentlige giver dig mulighed for at screene apps fra din smartphone på berøringsskærmen i bilen.
Ud over en opdateret Polo GTI planlægger Volkswagen at frigive en 250bhp, firehjulstrækket Polo R. VW ønsker at hjælpe med at producere en forbindelse mellem dette vejkøretøj såvel som dets mesterskabsvindende Polo WRC-bil.
Vi forventer, at Polo GTI vil udgift fra omkring £ 19.000, når den dukker op næste år, med Polo R -designet til omkring £ 22.000.
• Volkswagen Polo Review

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *