54.000 elever får licenspoint, før de består test

Næsten 54.000 elever har allerede klokket op på deres foreløbige licenser, ifølge DVLA -data.
Statistikker erhvervet af en Confused.com -undersøgelse opdagede ligeledes, at meget mere end en tredjedel af de britiske bilister på et tidspunkt har klokket point på et tidspunkt, men en femtedel af disse fik dem, før de endda bestod deres test.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De 54.000 bilister om foreløbige licenser, der allerede havde fået point, var meget skyldige i hastighed (60 procent). At hoppe et rødt lys (43 procent) var den næste en masse typisk lovovertrædelse overholdt af en tredjedel, der var blevet fanget med at køre uden forsikring. En ud af seks af de 53.988 elever var blevet tiltalt for at køre uforsigtigt.
Nogle elever var uinformerede, de kunne få point
På trods af, at masser af bilister, der er tiltalt for at have kørt overtrædelser, stadig var på en foreløbig licens, var 29 procent af de adspurgte uinformerede, at de endda kunne få gebyrpunkter, før de officielt bestod deres køreprøve.
En yderligere 40 procent af bilisterne var uvidende om sandheden, at hvis de nåede seks eller en masse flere gebyrpunkter i de allerførste to år med at bestå deres test, ville deres licens blive tilbagekaldt.
• Afstemning: Er det almindelige ved at køre værre eller bedre?
Mange bilister erklærede ligeledes, at de ikke følte sig positive, mens de opdagede at køre såvel som en tredje, at co-driveren eller træneren skal holdes ansvarlig for lovovertrædelserne, hvor 12 procent argumenterede for, at de virkelig skal tage point på vegne af den studerende.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *