Elektrisk overhaler benzin som næste brændstofvalg for bilkøbere

Autovia, moderselskab til Auto Express, har fundet bevis for, at vedtagelse af elektriske køretøjer er i horisonten. Virksomheden gennemfører i øjeblikket en undersøgelse, der viser, at flere bilkøbere overvejer et elektrisk køretøj til deres næste køb end en benzin.
Fra november 2021 sagde 33,9 procent af de adspurgte, at de overvejer at købe en EV næste gang. Til sammenligning sagde 25,4 procent af deltagerne, at de handler efter en benzinbil, og omkring 10 procent sagde, at de overvejer en dieselmodel.

Bedste elbiler til at købe 2022

Andre fremdrivningstyper, såsom de forskellige typer hybrider, har hidtil indsamlet en følge på mellem 7,5 og 15 procent af deltagerne – eller mindre end halvdelen af ​​dem, der er interesseret i en elbil.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Undersøgelsen sporer også at købe holdninger over tid. Resultaterne viser, at elektrisk strøm overhalede benzinkraft som det foretrukne brændstofvalg blandt forbrugerne i september 2021, og at det kun er samlet styrke siden, med ca. 10 procent af forbrugerne, der bevæger sig væk fra forbrændingskraft i løbet af tre måneder.
Denne accept af elektriske køretøjer kan tilskrives en række faktorer, såsom den udvidede Ulez -opladning, politiske begivenheder, herunder det nylige COP26 -topmøde, og den enkle kendsgerning, at producenterne laver flere elektriske køretøjer, med planer for endnu flere modeller, der rulles ud næsten en ugentlig basis.
Steve Fowler, Autovias chefredaktør, sagde: ”Autovias bilkundeindsigt er især værdifulde i at måle fremtidige intentioner, fordi de afspejler reelle planer snarere end de mere typiske udtalelser på stedet, der er fanget i lejlighedsvise undersøgelser.
”Når en markedsføring af bilkøberen frivillige deres fremtidige købsplaner til os, beder de os effektivt om at hjælpe dem med at finde deres ideelle fremtidige bil. Med EV’er, der nu strækker deres føring som det mest populære fremtidige valg blandt vores meget engagerede publikum, er det klart, at der er nået et vendepunkt. ”
Overvejer du at skifte til elektrisk strøm? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *