‘JLR Moving Discovery Production Abroad er kun halvdelen af ​​historien’

Du, kære læser, har derfor langt set såvel som hørt kun halvdelen af ​​’JLR bevæger sig al opdagelsesproduktion til Slovakiet’ historie. Jeg er lige her for ydmygt at antyde, at der er en anden, meget mere positiv side af historien.
Det er sandt, Land Rover vil snart stoppe med at gøre sin opdagelse i Solihull, og desværre vil opgaver gå tabt. Lad os dog i det mindste sætte denne ugunstige nyhed i sammenhæng. To timer op ad vejen er Land Rover Halewood i uhøflig sundhed, såvel som beskæftigelsesmuligheder der har sjældent været lysere. Det er på grund af den nylige erklæring om, at den meget mere populære, billige såvel som tilgængelige Discovery Sport stadig vil blive foretaget i det nordvestlige. Så i modsætning til den opfattelse, du måske har været tilbage med, vil SUV’er i verdensklasse ved hjælp af Discovery-badges stadig blive udviklet i Blighty.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste SUV’er såvel som 4x4s fra 2018
Og det bliver bedre, da virksomheden også bare har verificeret, at den nye version af de endnu meget mere billige såvel som tilgængelige Evoque også vil blive udviklet på Halewood. Uforklarligt er denne fremragende nyhed bagatelliseret eller ignoreret af adskillige medier. Som min fyr på indersiden ved Land Rover fortalte mig, hvis Nissan fra Japan gjorde noget, der ligner dette i Sunderland, ville det være en monetær tids forsidehistorie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *