Fremtidige Peugeot Sport Performance Cars and Trucks til at være plug-in Hybrids

Peugeot Manager Carlos Tavares har verificeret PSAs Peugeot Sport Division vil fokusere sin indsats på plug-in hybrid innovation i de næste par år i et forsøg på at bevare ydelsen Imidlertid minimerer driftsomkostningerne i fremtidige varme hatchbacks såvel som sportsbiler.
Peugeot Citroens fremtrædende administrerende direktør fortalte Automobile Reveal i sidste uge: ”Jeg tror, ​​Hybrid vil spille en afgørende funktion i fremtiden for vores sportslige modeller. Hybrid innovation hjælper dig med at gøre to åbenlyst modstridende forventninger til at konvergere.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

”I øjeblikket er den eneste innovation, der giver dig mulighed for at gå til byen i ren elektrisk tilstand-dog på nøjagtigt samme tid glæde i stor acceleration, lav CO2 såvel som høj autonomi-er plug-in. Dette er den retning, vi tager. Hybridinnovation er ekstremt meget på linje med det, vi kan forudse som fremtiden for sportsbiler. ”
Det dieselelektriske Onyx-koncept, der blev set på Paris Motor Show i 2012, fremhævede Peugeots appetit på hybrid sportsbiler.
Tavares talte ligeledes om den afgørende indflydelse, Peugeot Sport vil have i fremme af fremtidige modeller. I overensstemmelse med succes med RCZ R, som blev forvirret af PSAs erfarne raceingeniører, insisterer han på, at der er et marked for yderligere ekstremt afstemte, meget mere fokuserede modeller.
Tavares talte ved introduktionen af ​​Peugeot Sports 208 GTI 30 -års jubilæumsmodel: ”Vores fans værdsætter sandheden, som vores biler og lastbiler er blevet konstrueret af Peugeot Sport Engineers. Vi vil gøre dette meget mere almindeligt såvel som at have meget bedre udnyttelse såvel som meget bedre gearing af Peugeot Sport Divisions. ”
Vi skubbede ham på muligheden for større Peugeot Sport-påvirket GTI såvel som R-modeller, såsom en 508 R eller 2008 GTI, men Tavares insisterede på, at markedet favoriserede mindre præstationsbiler.
”Du kan forvente at se det på meget mere kompakte biler og lastbiler end husholdningssaloner, men aldrig sige aldrig”, sagde han.
Han gjorde imidlertid angst for, at bekymringen for PSA i de næste par måneder var afslutningen af ​​dens betydelige omdrejningsplan, der blev afsløret tidligere på året. Tavares fortalte os funktionen såvel som succes for producentens tre-brand-portefølje (Peugeot, Citroen såvel som DS) “vil tage en række årtier at blive implementeret fuldstændigt.”
”Det mange afgørende ting for tiden er at fokusere på at vende virksomheden. Vi kræver for at sikre, at vi har en bredere servicehorisont ved at bringe virksomheden til en verdensomspændende biler og lastbilproducent, der ikke er absolut afhængig af Europa ”, sagde han.

PSAs vækstplaner er tydeligt målrettet – i det mindste for Kina. Sidste måned frigav mærket den kun kinesisk DS 6 SUV, et stort 4×4-design, der er sat til udgift fra omkring £ 28.000. Den har en 1,6-liters turbo-benzin med 158bhp såvel som skal returnere meget mere end 40 mpg.
Går Peugeot den ideelle metode med sine hybridprestationsbiler og lastbilprogram? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *