Forsikringsbranchen opfordrer regeringen til klart at definere autonome biler

Forsikringsbranchen har lagt et sæt kriterier for regeringen at følge, når de definerer autonome biler.
Bekymret for chauffører, der potentielt misforstår forskellige niveauer af autonomi ombord på nye biler, Association of British Insurers (ABI) sammen med Thatcham Research, har opført 10 krav til selvkørende biler og opfordrer til regerings- og bilchefer for at sikre enhver bil, der er omtalt Som autonome opfylder disse kriterier.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Alt hvad du behøver at vide om autonome biler
ABI og Thatcham anbefaler, at en autonom bil skal overholde alle britiske trafiklove, skal med sikkerhed ”styre alle rimelige forventede situationer i sig selv”, at det skal tilbyde en klar overdragelse til føreren, hvis der kræves menneskelig input, og at det skal ”registrere og rapporter om, hvilke systemer der var på plads på tidspunktet for en ulykke. ”
Disse brancheanbefalinger kommer varmt på hælene på regeringens automatiserede og elektriske køretøjsregning, der havde sin første parlamentariske læsning i oktober. Lovforslaget angiver en række foreslåede love for autonome køretøjer – inklusive en, der kræver, at forsikringsselskaberne accepterer ansvar, hvor automatiserede systemer har forårsaget en ulykke – men det mangler klart at definere, hvad en autonom bil faktisk er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *