Ny Toyota RAV4 Adventure Heads Up 2022 Model Revitalize

Toyota har lanceret en ny version af RAV4, der er udviklet til at appellere til dem, der er i overensstemmelse med det store udendørs. Det kaldes eventyret, og det vil sælges i Storbritannien i begyndelsen af ​​2022 med en håndfuld robuste stylingændringer og et opdateret interiør.
Designjusteringer over standard Toyota RAV4 inkluderer nye matgrå 19-tommer legeringshjul, større hjulbuer og en meget mere aggressiv front kofanger med en imponerende sort radiatorgitter og tågelygter på højt niveau. Der er også en ny sølvskidplade bagpå.

Toyota RAV4 PHEV får nyt indgangsniveau-designtrimniveau

Indvendigt har RAV4-eventyret nogle brandede løbeplader på dørkarmene og model-specifik quiltet syntetisk læderbeklædning med kontrasterende orange syning. Købere vil også drage fordel af det samme otte tommer infotainment-system som standardbilen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Eventyret drives af Toyotas 2,5-liters firecylindrede benzinhybrid drivkraft, der har en elektrisk motor på bagakslen for at give SUV-hjulstrækningen. Systemet har en kombineret output på 219bhp, hvilket er nok til at trække en trailer, der vejer op til 1.650 kg. Som med alle RAV4 -modeller, parres hybrid -drivlinjen til en CVT.
4

Toyota har også benyttet lejligheden til at opdatere Standard RAV4-line-up sammen med denne nye eventyrvariant. Nu leveres SUV med LED-forlygter i projektor-stil og LED fronttåge lys sammen med nye 10-eger legeringshjul, der er tilgængelige i enten sort eller sølv afhængigt af trim.
Indvendigt drager den reviderede RAV4 også fordel af ny LED-belysning, et elektrisk justerbart passagersæde, baggrundsbelyst elektriske vinduesafbrydere og nye USB-C-opladningsporte.
Efter noget lidt mindre end RAV4? Tjek vores gennemgang af det nye Toyota Yaris Cross …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *