New Dacia Duster Extreme SE Special Edition Show Up

Dacia har trukket indpakningen af ​​en ny specialudgave -version af sin Duster SUV. Den nye version kaldes den ekstreme SE, er den nye version baseret på sorten Topping Dacia Duster Prestige Design, men får signaler med specielle stil, interiørbeklædning samt et generøst assistent med grundlæggende kit. Ordrer åbner i april med omkostninger, der starter fra £ 17.495.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den ekstreme SE -udgave bringer mange justeringer til Duster’s robuste, utilitaristiske design. Dacia har monteret glans sorte 17-tommer legeringer, såvel som der er en kvartsgrå overflade til tagstængerne, dørspejle såvel som frontgitter. Orange accenter vælger ligeledes dørspejle såvel som gitterelementer, mens kroppen selv er malet i en ny Metropolitan Grey Paint Shade (selvom syv andre farver er tilgængelige). ‘Duster’ -scriptet bagpå er også sort såvel som satinkrom.

Top 10 fineste SUV’er for at få 2022

Stilen fortsætter indeni. Der er blitz af orange på Satin Chrome Air Vents omgivelser. Den ekstreme SE får glans sorte indsatser på dørkortene, såvel som der er kulgrå trim på midtkonsollen. Orange syning på sæderne afslutter det subtile interiør makeover.
Baseret på den velspecificerede prestige-trim er den ekstreme SE udstyret med automatisk aircondition, nøglefri indgang samt en multi-view cam som standard. Opvarmede sæder, blinde område, der er alarmerende såvel som en akustisk forrude, er ligeledes inkluderet sammen med Dacias medie -nav -infotainment -system. Dette er baseret på en 8-tommers berøringsskærm, der indeholder trådløs smartphone-spejl såvel som integreret satellitnavigation.
12

Under motorhjelmen er der en mulighed for benzin såvel som dieselmotorer, der begynder med en 90bhp 1,0-liters tre-cylindret benzin-system til £ 17.495. Dacias turboladede bi-brændstofmotor, der kan køre på benzin ud over LPG, tilbydes ligeledes sammen med en traditionel benzinmotor, der skaber 128bhp. Dernæst er den mest kraftfulde benzinmodel, et 148bhp-system, der udelukkende tilbydes med en automatisk kobling af dobbelt kobling til £ 20.845.
Den anvendte enkelt dieselmotor er en 113bhp firecylindret motor. Så udstyret er køretøjet prissat til £ 21.645 såvel som det eneste design, der tilbydes med firehjulstræk. Duster Extreme SE vil sælges i april 2022 til forsendelse i maj.
Se nu på vores round-up af de allerbedste små SUV’er, der er til salg …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *