Porsches Mark Webber interviewet på Le Mans 2014

Mark Webber vender tilbage til Le Mans for at race Porsches comeback -prototype, 919 Hybrid. Auto Express fangede den australske ex-F1-mand på Le Mans forud for det berømte 24-timers løb 82. løb.
”[Le Mans -kredsløbet] har ikke rigtig ændret sig meget [siden Webber var sidst racing her i 1999]”, siger en sparket Back Webber. ”Der er lidt mere sikkerhed. Det er klart, at jeg er lidt ældre, klogere, været rundt om blokken lidt mere, så jeg er sammensat af det hele sammenlignet med da jeg var her sidst, og jeg var lidt ung og let at imponere! ”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

På spørgsmålet om, hvordan hans hyper-sofistikerede Porsche 919 sammenlignes med det, han er kørt her før, svarer Webber: “Åh ja bilen er helt anderledes at køre [end Mercedes i 1999]. Femten år er lang tid i motorsport og denne ting [den ting [den ting Porsche 919 Hybrid] er femten sekunder en skød hurtigere. Downforce [til trækforhold] er meget effektivt, grebet er højere, dækteknologi er op, downforce er op, og alt er lettere. ”
“Så er der hybridsiden af ​​det – vi plejede aldrig at have noget af det – det er bare at have din kage og spise den, med hensyn til brændstof og alt, det er bare strålende.”

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *