Selvparkerende bilpark demonstreret af Daimler og Bosch

Bosch og Daimler har slået sig sammen for at demonstrere autonom betjent køretøjsparkering på Mercedes-Benz Museum i Stuttgart, med henblik på at åbne tjenesten for offentligheden i begyndelsen af ​​2018 efter forsøg og test.
Selve køretøjsparkeringshuset er udstyret med dedikeret betjent og selvparkerende infrastruktur, der fungerer sammen med modtagere og sensorer i bilen. Sensorerne i køretøjets parkeringshusstråleinstruktioner til bilen, for sikkert at guide den rundt i bilparken og ind i en køretøjsparkeringsplads. Mens bilerne leveres af Mercedes, er sensorerne Bosch lavet og monteret.
6

• Selvkørende biler: Alt hvad du har brug for at vide
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Besøgende på Mercedes-Benz-museet kan reservere en af ​​bilerne gennem en smartphone-app, der også bruges til at indkalde og droppe bilen fra et dedikeret betjent rum i bilparken.
Bosch siger, at teknologien kan eftermonteres til ældre podparker, og at sådanne systemer i fremtiden vil forårsage meget mere effektiv plads – firmaet mener, at den samme mængde plads kan rumme 20 procent meget flere biler, hvis biler overlades til at parkere sig selv.
Systemet er den aktuelle selvkørende udvikling, der er præsenteret af Bosch og Mercedes-moderselskabet Daimler. Tidligere i år annoncerede de to firmaer en sammenbinding til at udvikle fuldt autonome køresystemer med henblik på at tilbyde on-demand-selvkørende biler i de tidlige 2020’ere.
Ville du være afhængig af din bil til at parkere selv? Fortæl os det i kommentarerne!

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *