London Grand Prix kunne blive en realitet

Jenson Button’s drøm om en formel 1 Grand Prix på Londons gader kunne gå i opfyldelse. Det er, hvis ideen passerer en seks-ugers regeringskonsultation, der afholdes i de næste par dage.
McLaren F1 -chaufføren sammen med den tidligere holdkammerat Lewis Hamilton støttede stærkt kampagnen, da den blev foreslået i 2012. Knappen sagde: “Da jeg først så planerne for en London Grand Prix, vidste jeg, at de var ambitiøse, men fantastisk.”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Graham Hill’s Lotus F1 -bil til at lave £ 1m på auktion
Dengang afslørede F1 -sponsorer, Santander, en CGI -video, der viser, hvordan et løb omkring hovedstadens veje ville se ud, og berømte vartegn inklusive Buckingham Palace, Big Ben og Trafalgar Square var inkluderet. Videoen kan ses nedenfor …
”Tanken på et løb gennem hovedstadens gader var kun en drøm, da de indledte projektet, men denne uges ændringer i loven bringer ideen et skridt tættere på virkeligheden,” sagde Button.
“Når du virkelig forestiller dig, hvordan det ville se ud som om det virkelig er at blæse Opret en rigtig blanding af hjørner. ”
En regeringskonsultation om lukning af offentlige veje til motorsportbegivenheder vil køre indtil 10. april. Åbne scenestævner, sprints og bakke klatrer begrænset til visse britiske veje er de vigtigste overvejelser, men det kan også gøre F1 -racing i London til virkelighed.
MSA-fungerende administrerende direktør, Rob Jones, sagde: “Dette er den nyhed, som British Motor Sport har ventet på. Det repræsenterer en en gang i livet mulighed for at ændre landskabet i vores sport, hvilket giver lokalsamfundene over hele landet til Vær vært for motorsportbegivenheder og nyd al den spænding og den økonomiske fordel, de bringer. ”
“Regeringens entusiasme for motorisk sport med lukket vej og dens lancering af en offentlig konsultation er kulminationen af ​​mange års hårdt arbejde bag kulisserne.”
“Vi er nu nødt til at demonstrere den støtte, der findes til motorisk sport med lukket vej rundt om i landet.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *