VW Group er målrettet mod verdensomspændende salg af elektrisk køretøjsopgave, men Diesel forsvinder dog ikke snart

Volkswagen Group Manager Matthis Muller har udtalt på gruppens årlige general, der tilfredsstiller, at hans forretning “betyder at være nr. 1 i E- Mobilitet i 2025, “Den diesel vil dog ikke forsvinde som en del af denne plan.
“Konventionelle motorer vil forblive vigtige i en overskuelig fremtid,” sagde han på konferencen. “Den indvendige forbrændingsmotor er primært en del af løsningen, ikke en del af problemet.”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

VW -gruppen planlægger at introducere “mere end 10 nye elektrificerede design ved udgangen af ​​2018.” Muller tilføjede, at “i 2025 tilføjer vi over 30 BEV’er mere.”
Sidste uge erklærede manager Herbert Diess, at hans brand er målrettet mod 1 million salg af elektriske køretøjer inden 2025 sammen med forbedringer i indtægterne såvel som produktivitet.
Annonceret af Diess på mærkets årlige pressekonference er intentionen om, at VW endte med at være den “globale markedsleder inden for e-mobilitet” inden for otte år, såvel som det ser ud til, at Tesla er et brand, som firmaet ser nøje. I et svar rapporteret af Monetary Times sagde han, at “alt, hvad Tesla kan gøre, kan vi overgå”.
• Fineste elektriske køretøjer at købe nu
Tesla, den Californien -baserede elbilproducent med enorme ambitioner, tilbød færre end 80.000 enheder sidste år – selvom det er målrettet mod nøjagtigt samme 1M -tal som VW på kortere tid med det formål at ramme mærket i 2020. DIES “Fra at have et etableret design såvel som stordriftsfordele betyder, at VW kan” tømme dem ind “.
Volkswagen har allerede det, det kaldte “praktisk indsigt i fremtiden for e-mobilitet” med idékøretøjer som I.D., I.D. Buzz såvel som I.D. Crozz. Alle er baseret på MEB-typisk elektrisk køretøjsplatform, som vil blive opdaget under størstedelen af ​​gruppens fremtidige batteridrevne modeller.
Imidlertid er traditionelle forbrændingsmotorkøretøjer stadig enorme forretning såvel som en VW Group SUV -produktoffensiv, der bringer 19 nye eller opdaterede modeller, er i total til Total snart. Mærkets driftsindtægter for dette år er blevet justeret fra 1,9 mia. EUR til € 1,6 mia., Som stadig er en metode foran Tesla.
Tror du, at VW’s elektriske køretøjsmål er opnåeligt? Vil det ramme 1M EV -salg før Tesla? Lad os forstå i kommentarfeltet …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *