Ny 2020 Cupra Ateca Facelift afsløret med meget mere tech

Dette er den nyligt ansigtsløftede Cupra Ateca. Det følger det opdaterede konventionelle sæde ATECA i showrooms med en lignende række af designopdateringer og teknologiopgraderinger. Det vil sælges i august, med de første leverancer, der forventes at ankomme mod slutningen af ​​sommeren.
Kosmetiske revisioner er temmelig tilbageholden, begrænset til et par friske LED-forlygter, en ny frontkofanger, et opdateret honningkamradiatorgitter og en ny bagdiffusor med et større quad-exit udstødningssystem. Købere får også et sæt 19-tommer legeringshjul som standard sammen med nogle kobberfarvede badging og nye rulleindikatorpærer.

Hurtigste SUV’er i verden 2022

Indvendigt er der en ny 10,25-tommer digitalt instrumentpanel og en 9,2-tommer infotainment-skærm med support til Apple CarPlay og Android Auto. Ligesom den gamle bil får købere sportssæder, alcantara polstring, aluminiumspedaler, kobberfarvet trim, cupra-branded pytbelysning og fire USB C-porte.
16

Som med den konventionelle ansigtsløftede Ateca, har den nye Cupra Ateca også et forbedret stemmegenkendelsessystem, som sædet siger, kan bedre forstå naturlige sprogkommandoer. Købere kan også downloade den nye sæde Connect -smartphone -applikation, så de kan fjernt låse bilens døre op, oprette hastighed informerer og tjekker placeringen af ​​deres køretøj.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det drives af den samme turboladede 2,0-liters firecylindrede benzinmotor som den udgående model, der er parret til en syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse og firehjulstræk-system. Effekt- og drejningsmomentfigurer forbliver de samme ved 296bhp og 400Nm, der leverer en 0–62 km / h på 4,9 sekunder og en tophastighed på 153 mph.
Cupra siger, at det har kalibreret ATECAs styrings- og gashåndtering, og ligesom den gamle model har drivetrain fire valgbare drevtilstande, der justerer SUV’s dæmpning, motorattributter og styringsvægt. Købere kan også have 18-tommer ventilerede Brembo-bremser som en valgfri ekstra.
Der er også noget ekstra sikkerhedsteknologi, herunder assistent og forudsigelig adaptiv cruise control. Købere får også Side Exit Assist, som overvåger bilens omgivelser, når man manøvrerer sig omkring bilparker og anvender bremserne, hvis systemet registrerer en anden bil, en cyklist eller fodgængere. Systemet kan opdage biler op til 70 meter væk på vejen.

Klik på galleriet nedenfor for vores liste over de bedste crossovers og små SUV’er til salg …
11

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *