Citroen DS 6WR afsløret

Dette er Citroen DS 6WR. Det er den første SUV fra Marques Premium DS-undermærke og vil debutere på Beijing Motor Show senere i denne uge sammen med DS 5LS R Saloon. Det vil kun blive tilbudt i Kina initalt, men kan komme til Europa i de næste par år.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Designet i Paris er dens styling tydeligt påvirket af Wild Rubis -konceptet, der først blev set på Shanghai Motor Show sidste år. Den krom-færdige frontgitter, der smelter sammen med forlygte-designet, udgør en del af den nye DS-designidentitet. Den subtile krølle langs flankerne, der strækker sig fra forlygten til C-søjlen, er et andet design, der er lånt fra Wild Rubis-konceptet.
På standen i Beijing var kun det ydre af 6WR, med det indre, der skulle afsløres på et motorshow senere på året. Som Citroen -vicepræsident CEO forklarede Yves Bonnefont til Auto Express: “Interiøret er meget specielt … Det er en udvikling af det, vi har i DS5, og du vil se meget flot materialer.”
DS 6WR kører målinger på 4550 mm lang, 1860 mm bred og 1610 mm høj, hvilket betyder, at den er kortere, lavere og smalere end dens største rivaler BMW X3 og Audi Q5. Dimensionerne på produktionsmodellen er reduceret lidt over det koncept, der forhåndsvisning.
Motorindstillinger kommer i vejen for 160bhp 1,6-liters E-THP og mere kraftfuld 200bhp 1,6-liters THP-motor. Begge overfører strøm via en seks-trins automatisk gearkasse til forhjulene. Citroen har også besluttet ikke at tilbyde firehjulstræk, men i stedet for at passe til et grebskontrolsystem, der gavner både brændstofforbrug og CO2-emissioner.
Ligesom Citroen DS5 og DS 5LS, vil DS 6WR være den tredje DS -model, der er bygget i Kina på Shenzhen -stedet. Citroen giver ikke en fast dato for, hvornår SUV’en introduceres, men den ankommer til Kina først ved udgangen af ​​året.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *