Peugeot introducerer Official Restoration Service for Heritage Automobiles

Peugeot har introduceret en ny restaureringstjeneste for sine arvekøretøjer, der opererer fra workshops i Musée de L’Aventure i Sochaux – Peugeots egne museum, der blev afsat til at vise virksomhedens en masse af Populære traditionelle køretøjer.
Peugeots interne restaureringstjeneste er ikke tilgængelig for offentligheden indtil begyndelsen af ​​2021, men firmaets ingeniører er allerede vanskelige på arbejdet: De genopbygger i øjeblikket en original 205 GTI 1.9 til Factory Fresh Specifikation.

Peugeot 205 GTI: Getting Guide såvel som evaluering (1984-1994)

Billeder viser det nuværende specificering af genopbygningen – og som du kan se, er det en betydelig renovering. Skallen er allerede blevet strippet med sin motor, suspension såvel som interiør, såvel som enhver form for rusthuller, som ingeniørerne opdager, udfyldes med det rigtige målstål, stemplet for at matche de originale paneler.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Når kroppens råd er blevet afhjulpet, planlægger Peugeot at udarbejde i en hær af motorbyggere, panelramere, malere samt tekstiltrimmere for at sætte 205 GTI tilbage til nøjagtigt, hvordan det var, da det først rullede produktionslinjen meget For mere end 35 år siden. Det indikerer, hvad der – selv vævet af materialet på sæderne – vil matche den af ​​en umolesteret minter.
Jobbet har brug for Peugeot for at sikre et massivt katalog over dele, men det franske brand siger, at det har hentet ganske meget, hvad der er nødvendigt for at genopbygge sine mange fremtrædende arvemodeller.
Peugeot har ligeledes fået sine baser dækket til enhver form for undvigende genstande, da brandet planlægger bare at gøre de manglende dele nye ved hjælp af enten eksperthåndteringsmænd eller 3D -producerende teknikker.
Efter at offentligheden introducerer finder sted, vil klienter være i stand til enten at få en for nylig bragt bil direkte tilbage fra fabrikken eller tage deres egne biler til Musée de L’Aventure samt have dem bragt officielt tilbage af Peugeots arbejdsstyrke.
Ville din mishandlede gamle Peugeot drage fordel af en producent-sanktioneret restaurering? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *