‘Det er tid til at udskifte busser med mere passende køretøjer’

overraskelse, overraskelse, busser mister deres appel. Så meget som 30 procent af tjenesterne risikerer at gå under. Så hvad fanden skal Storbritannien gøre ved det arkaiske udyr, der er den traditionelle britiske bus?
Lad os først erkende, at de fleste busser gennem årtierne har ændret sig lidt, forblevet støjende, beskidte, dyre såvel som forfærdelige store. Helt ærligt, kræver vi virkelig aldring, skræmmende dobbeltdækkere i lidt til mellemstore byer såvel som landsbyer? Det er tid til at erstatte dem med mindre, mere passende såvel som brændstofeffektive køretøjer-‘samfundsbiler’ inkluderet.

Ny torsus Praetorian Institution Bus er £ 330.000 off-road specialist

Hvis du allerede har fundet ud af, at det er elendigt at stå på en forblæst jernbaneplatform, så prøv den endnu mere torturøse proces med at svæve ved et busstoppested på en kold, mørk, våd morgen eller nat. Det er groberne. Ånd ødelægger. Der skal være en meget bedre måde. såvel som der er.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Rummet mellem kvaliteten, komfort såvel som 24/7 bekvemmelighed af en bil, mod den daglige slibning af at være et stykke menneskelig last på en bus (forudsat at en i sidste ende dukker op) har aldrig været større. Køretøjsmarkedet er ikke perfekt, men det er massivt øget sit spil med hensyn til høj kvalitet såvel som ønskværdighed af produktet. For at være retfærdig er taxa, tog, flyselskab såvel som cykelsektorer også flyttet med tiderne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *