Subaru Tradition 2015 udsat i Chicago

, der overholder lækkede billeder tidligere i denne uge, er Subaru Tradition Saloon officielt blevet afsløret på Chicago Motor Show. Dette US-Spec sjette generation af design markerer ligeledes 25 år, siden traditionen først blev introduceret.
Subaru erklærer, at dette helt nye design kombinerer ‘muskularitet med smidighed’ og vælger et stejlt raket forrude for en mere sportslig optræden såvel som en mejslet frontend med et nyt look hexagonal gitter. De vinkelformede kofangerhjem større luftindtag, såvel som rakede WRX-inspirerede forlygter-som ligeledes spejler baglygterne-i alt det nye look.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Produktionsversionen blev forhåndsvisning af en tradition på Tokyo Motor Show sidste år, desværre er coupe som styling såvel som skulpturelle paneler af ideen erstattet med et mere traditionelt look til denne showroom -model.
• Mere om Subaru Legacy
En mere sportslig stil er imidlertid omfavnet inde med en redesignet instrumentklynge, der gemmer sig bag et nyt rattesign. Centerkonsollen har nu en integreret 6,2-tommers navigation såvel som mediesystem, plus Sliver Ambient Illumination rammer nu det rensede aluminium såvel som glans-sort plast.
Nordamerikanske klienter vil blive tilbudt to forskellige motorindstillinger, en 173bhp 2,5-liters fircylindret boksermotor eller en mere kraftfuld 254bhp 3,6-liters seks-cylindret benzinmotor. Begge overfører strøm til vejen via en seks-trins CVT-gearkasse såvel som langvarig firehjulstræk.
For øget ydeevne såvel som meget bedre håndtering af Subaru har ligeledes øget kroppens stivhed såvel som ændret ophængsopsætningen. Der er ligeledes en ny servostyring såvel som aktivt drejningsmomentvektoreringssystem, som hjælper med at fordele strømmen mere jævnt.
Den sjette gentradition vil sælges i USA om sommeren med prisfastsættelse, der skal afsløres bedre for køretøjets lancering. Salonen vil dog ikke sælges i England – men britiske klienter vil blive tilbudt en ejendomsversion – forhåndsvisning af Levorg -ideen på Tokyo -showet i november sidste år.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *