Special Space-tema Bentley Bentayga afsluttet

Bentleys interne skræddersyede tilpasningsafdeling, Muller, har fået til opgave at afslutte en distinkt rum-tema Bentayga-hastighed. En-off-enheden blev bestilt af Bentley Orlando i USA og henter sin inspiration fra Cape Canaveral og Kennedy Space Center, som begge ikke er langt fra forhandleren.
Eksternt har denne specielle bentayga metallisk grå ‘cypress’ udvendig maling kombineret med brugen af ​​Blackline -specifikation, der erstatter krom med glans sort maling. Andre steder skaber ‘orange flamme’ accenter følelsen af ​​en ‘soleksplosion’ og pryder sill, diffuserhylster og front splitter.

Rolls-Royce Spirit of Ecstasy Mascot får aerodynamisk redesign

Temaet for rummet er mange åbenlyse på de oplyste slidbaneplader, der fremstiller planeter, der kredser om et solsystem. Der er også orange bezels omkring ‘Galaxy Stone Fascias’ indstillet i instrumentbrættet, et mønster, der spejles i dørbeklædningerne.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Orange bruges også til rørledningen på sæder, dørkort og til de forskellige Bentley -badges. Centret talte om rattet er også trimmet i orange, ligesom gearhåndtaget. Resten af ​​interiøret er beskåret i Beluga og Porpoise Leather, som mærket hævder skaber en ‘mørk himmel, nattehimmel-esque’ kontrast til blinkene i lys farve.
Bentayga Speed’s 6,0-liters W12-dobbelt-turboladede drivlinje forbliver uændret til denne skræddersyede model, så mens tophastigheden på 190 km / t gør det til den hurtigste SUV i verden, er det stadig en måde fra den 17.500 km / h, at rumfærgen var i stand til.
Tjek de seneste Bentley News og anmeldelser her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *