DS X e-Tense All-Electric Concept Unveiled

En futuristisk ny konceptbil er blevet afsløret af DS, der viser den franske Marques vision for 2035 i form af en allelektrisk coupe.
Det kaldes DS X E-Tense, og en af ​​de første ting, du vil bemærke, er det asymmetriske design. Så fra over bilen er parallelogram formet, med chaufføren sad endnu mere fremad end passageren i en separat kokon.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg 2018
Både cockpit- og kokonområder er adgang til af Gullwing -stildøre, der drives af håndtag, der sidder med bilens krænkede karosseri. Når man kigger på bilens ansigt, er det muligt at vælge påvirkninger fra 2016’s meget mere konventionelle e-tense-koncept, med formen af ​​gitteret og frontluftsindtagene tydeligt fra den bil. Naturligvis sidder gitteret på førersiden af ​​køretøjet og er flankeret af LED -lys vævet ind i mærkets karakteristiske diamantmotiv.

ERIC APODE, DS’s vicepræsident for produkter, forklarede den proces, der førte til dette nyeste koncept, sagde mærket “ville have muligheden for at drømme om 2035”, året det vil markere 80 -årsdagen for den klassiske DS.
”Det er et manifest at vise, hvad vi vil gøre som et brand,” fortsatte han. ”Konceptet har stadig et ratt og pedaler. Sandsynligvis i 2035 vil adskillige ting have ændret sig, og der vil være meget plads til mobilitetsenheder, men vi [DS] ønsker ikke at adressere dette.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *