Small Premium SUV of the Year 2020: Mercedes GLA

Mercedes ‘lille fornemme SUV har blomstret i dens forbedring af denne anden generation af GLA. Producentens mindste SUV glædede os tidligere på året med sin blanding af attributter, inklusive mærkets glatte mbux -infotainment -system, der vil gøre livet med køretøjet endnu lettere.
Premium-købere betyder ikke plast med lav leje, voldsomme motorer såvel som sub-standardteknologi, men det er områder, hvor GLA udmærker sig. Høj høj kvalitet såvel som fantastiske materialer integreres med en række punchy, økonomiske såvel som glatte motorer, der – nogle gange – er knyttet til nye transmissioner, for at sikre, at bilens mekaniske mekaniske mekanikere smelter væk i baggrunden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det er sandt, at premium-køretøjer inkluderer premium-omkostningsskoder, men købere på dette niveau af markedet forsøger ligeledes at finde avancerede, effektive teknologier til at spare penge, såvel som GLA bruger en plug-in drivlinje i 250 E-form.
Der er så meget som 37 miles af allelektrisk variation (genopfyldt så lidt som en time såvel som 45 minutter ved hjælp af en husvægkasse), hvilket er en ekstremt brugbar figur, når mange mennesker ikke rejser så langt på deres hverdag rejser. Det kan reducere dine driftsomkostninger massivt såvel som at afbalancere de højere købsomkostninger eller finansieringsomkostninger.
8

De er måske ikke for alle smag, men de 200 d såvel som 220 d udfører begge en fantastisk opgave ellers. Diesel behøver ikke være et beskidt ord med moderne enheder som disse, da CO2 -emissioner er så lave som 140 g/km såvel som det økonomiske klima så højt som 52,3 mpg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *