Ny Skoda Slavia Idea gør Scala Hatchback til to-sæde Speedster

Skoda har udsat en ny engangs-idébiler og lastbil kaldet Slavia, som er en helt transformeret version af Scala Hatchback udviklet af et team på 31 lærlingingeniører .
Den engangs Skoda Slavia er en to-sædet tagløs roadster, såvel som firmaet siger, at det er påvirket af Skoda 1100 OHC-prototype-raceren fra 1957, der er påvirket til at bruge i udholdenhedsmængder. Det er i overensstemmelse med virksomhedens tidligere studerende-ledede projekt, den Kodiaq-baserede Mountiaq pick-up truck.

Ny studerende-bygget Skoda Mountiaq pick-up truck afsløret

Skodas lærlinghold har forstærket Scala’s chassis og svejsede bagdørene på stedet såvel som at fjerne hatchbacks tag. Det får et skræddersyet tonneau-dækning med dobbelt speedsterpukkel sammen med et nyt bagagerum såvel som speciel bagspoiler.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

For at passe til bilens stilfulde nye stilbrief, passede praktikatteamet ligeledes meget mere aggressivt udseende foran såvel som bageste kofangere, en dybere frontplitter såvel som en finnet bagdiffusor. Kabinen modtager stilfuld behandling med et par figur-kramende sportssæder, et nyt sportsratt samt fire-punkts sikkerhedssele.
5

Slavien modtager ligeledes en række teknologiske funktioner, der ikke opdages i Scala Road -bilen. Sideskørterne såvel som legeringshjul fungerer programmerbare LED-lys, Skoda-bogstaverne over bilens bagklap er baggrundsbelyst i rødt, såvel som der er et 320-watt støjsystem i kabinen, i alt med en 2.250-watt subwoofer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *