Nye Ford Mustang Mach-E GT: Priser og udgivelsesdato annonceret

Priserne for den varme Ford Mustang Mach-E GT er blevet annonceret. Den performance-fokuserede version af den elektriske SUV starter fra £ 67.225, hvilket gør den til en rival for avancerede versioner af Tesla Model Y. Den er tilgængelig nu.
Mustang Mach-E GT blev afsløret og vist på 2021 Goodwood Festival of Speed, forud for leverancer, der starter senere på året. Det har en blændende tid på 0–62 km / h på 3,7 sekunder, hvilket gør det til den hurtigste accelererende fem-sæde Ford nogensinde.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dens drivlinje bruger to elektriske motorer til at køre alle fire hjul, hvilket giver en kombineret output på 480bhp og 860Nm drejningsmoment. 88KWH -batteripakken tilbyder et maksimalt interval på 310 miles, og support til 150 kW opladning betyder, at batteripakken kan oplade fra 10-80 procent kapacitet på ca. 45 minutter, når den er tilsluttet en DC hurtig oplader.
For at klare den højere effekt har Ford monteret MACH-E GT med magneride-adaptiv ophæng med dedikerede indstillinger. Brembo -bremser er også monteret af samme grund.
Ford har også forbedret dækkene, der passer til specielle Pirelli-enheder, der bedre kan håndtere det øgede drejningsmoment, og drivlinjen er blevet kalibreret til en bagpartet strømforsyning til et mere underholdende drev.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *