Renaultsport Clio 200

Renault har brugt sit House Motor Show til officielt at afsløre den seneste version af sin Renaultsport Clio Hot Hatch.
Den enorme nyhed er, at den vil være udstyret med en mindre 1,6-liters turboladet motor snarere end den naturligt aspirerede 2,0-liters af den nuværende bil. På grund af tilføjelsen af ​​turboladeren forbliver strøm på 200 hk, mens drejningsmomentet er blevet øget til 240 nm fra den nuværende 215nm. Den mindre motor indebærer ligeledes en reduktion på 25 procent i CO2 -emissioner.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

En meget mere tvivlsom ændring er beslutningen om at reducere den seks-trins håndbog gearkasse i det nuværende køretøj samt erstatte den med seks-trins dobbeltkoblingsoverførsel. Denne strejke vil blive blødgjort lidt af nyheden om, at alle køretøjer inkluderer rattemonterede padler til håndbog Gear -ændringer.
Det rå, urolige natur af det nuværende køretøj ser ud til at være blevet opdateret for en meget mere teknologisk tilgang. Dette nye køretøj inkluderer en mulighed for ‘normal’, ‘sport’ såvel som ‘race’ -tilstande, der ændrer styringsfølelse, gashåndteringsreaktion såvel som stabilitetsadministrationsindstillinger. Det er ligeledes udstyret med en introducer administrationsfunktion.
Denne metode er fortsat inde i køretøjet med tilføjelse af et multimediesystem, berøringsskærm Sat Nav, Bluetooth -radio med USB -forbindelse samt nøglefri adgang såvel som start.
En anden ny tilføjelse er R-Sound-effekten. Ved hjælp af Renault R-Link kan det simulere støj fra en af ​​en række anerkendte motorer med bilens højttalere. Indstillet til hastigheden såvel som acceleration af bilen, kan chauffører vælge motorstøj, de ønsker.
På stilfronten får Renaultsport Clio LED-kørelys, 17-tommer legeringer, nye F1-inspirerede front såvel som bageste kofangere sammen med et nyt gitter såvel som spoiler. Den seneste diffusor såvel som spoiler producerer henholdsvis 80 procent såvel som 20 procent yderligere nedstyrke, ifølge Renault.
Købere får ligeledes en mulighed for at give deres køretøj en personlig fornemmelse med introduktionen af ​​et interiør såvel som udvendigt personaliseringsprogram. Der er en mulighed for fire forskellige temaer at starte. Disse kan derefter integreres med forskellige temaer såvel som opgradere aspekter for at producere en tydelig bil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *