Hastighedsbilister kunne få advarsler i stedet for bøder

, der hurtigere bilister snart kunne få skriftlige advarsler i stedet for at hurtigere billetter under nye planer fra Police Scotland.
Forslagene ville se, at bilisterne blev fanget af politibetjente i 20 såvel som 30 km / h -zoner, der blev givet en skriftlig advarsel, hvilket ville udløbe uden handling efter tre måneder, hvis der ikke blev begået yderligere overtrædelser i den tid. Bilister, der blev fanget hastighed igen inden for tre måneder, ville modtage point såvel som en bøde.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Halvdelen af ​​bilisterne siger, at hastighed er acceptabel
Systemet vil ikke blive anvendt på bilister, der er fanget af hastighedskameraer, såvel som dem, der modtager en advarsel, behøver ikke at fortælle deres forsikringsselskab. Estimater sætter antallet af bilister, der ville kvalificere sig til en advarsel til 18.000 hvert år.
Politiets Skotlands leder af vejpolitiet, Chief Superintendent Stewart Carle, sagde til den skotske mail på søndag: ”Hvis du har en mulighed for at sige, at hastighed er et af fire dødelige aspekter, såvel som vi ikke vil retsforfølge ved denne lejlighed, er vi ‘Er du ikke en bøde, vil du acceptere denne advarsel?’, Jeg tror, ​​at mange mennesker vil sige ‘ja, absolut’. ” Carle sagde, at en sådan metode ville gøre det muligt for retsforfølgningsmyndighederne at fokusere på meget mere alvorlige sager.
Politiets Skotland siges ligeledes at overveje introduktionen af ​​hastighedsforståelseskurser, der bruges i England til bilister, der er fanget ved at bryde grænser med visse beløb, men ikke tilbydes nord for grænsen.
Hvis det givet det grønne lys fra Scotlands Crown Office -retsforfølgningstjeneste, kunne alarmeringssystemet være på plads inden for et år. En talsmand for Crown Office advarede imidlertid om, at “der ikke vil blive truffet nogen beslutning om … hastighedsforståelseskurser såvel som deres mulige forhold til alternativer som advarsler, indtil resultaterne af eksamensrapporten er blevet overvejet.”
Læs vores guide til hurtig bøder samt hvordan man charmerer dem …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *