2017 JOHN DEERE 1910E FORWARDER: Den ideelle blanding af magt såvel som agility

Denne 2017 John Deere 1910e spiritør er kun en af ​​mange læssere, traktorer samt trailere fra Coparts omfattende industrielle enheder inventar. Denne arbejdshorse sælger via online på internetbilauktionen fra Coparts Columbus, OH sted fredag ​​den 5. oktober 2018.

1910E såvel som andre forwarders er et afgørende af industriel loggerbranchen, især med henblik på at løfte såvel som bringe tonsvis af fældet træer over hårdt terræn fra stubben til pakningsstedet. Den stærkeste af de forhandlere, 1910E kan trække en tons vægt på så meget som 19 tons, men stadig nimble tilstrækkelig til at manøvrere med tæt skov, samtidig med at den reduceres på jorden.

Køretøjsdetaljer:

Åh – Udgifter til salg

Anslået detailværdi: $ 300.000 USD

Primær skade: Rollover

2-speed transmission

9,0 liter motor.

Keys: Ja

Vil du se denne John Deere 1910E personligt?

Denne bil tilbydes med Copart’s Columbus, OH placering. At se såvel som inspektion tilbydes at registrere COPART-medlemmer under beliggenhedens driftstimer. Tilmeld dig at være et copart medlem for helt gratis i dag.

Vil du placere et tilbud på denne John Deere 1910E?

Live på internettet Budgivning til denne John Deere 1910e starter kl. 9.00 CDT på fredag ​​den 5. oktober 2018. Marker dine kalendere samt sørg for, at du ikke går glip af denne mulighed!

Selvom du ikke planlægger at citere på denne speditør, skal du tilføje den til din overvågningsliste, så se online på internettet Auktion, da dette kraftfulde system tilbyder til den største budgiver.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Linkedin.

Sådan her:
Ligesom loading …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *