Ny Vauxhall Astra-E: Electric Hatchback Set til 2023 Introducer

Vauxhall har afsløret, at det vil elektrificere den nye Astra derudover med ankomsten af ​​en fuldt elektrisk version i 2023. Astra-E er tilgængelig ud over Det plug-in hybridvalg, der vil blive tilbudt, når den nye Astra sælges næste måned.
Den nye Astra-E slutter sig til Corsa-E såvel som Mokka-E i brandets line-up, som vil have en elektrificeret version af hvert design i 2024. Planen er, at Vauxhall-sorten skal være helt elektrisk fra 2028 fremefter.

Ny 2022 Vauxhall Astra til salg nu fra £ 23.275

Vauxhall har ikke udsat nogen form for tekniske detaljer for Astra -E, men dens ankomst løfter låget yderligere på den opdaterede platformmetode til Stellantis – Vauxhalls forældervirksomhed udviklet af fusionen af ​​PSA såvel som FCA.
Nye elbiler og lastbilplatform
Med sin ankomst planlagt til 2023 ser det ud til, at Astra-E vil være en af ​​de allerførste biler, der dukker op på den nye Stellantis Stla Medium-platform, der er passende til C såvel som D-segmentkøretøjer, så tro husholdningens hatchbacks som Astra såvel som større SUV’er som Grandland. Biler og lastbiler, der bruger denne nye elektriske platform, vil være i produktion fra slutningen af ​​2023.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Platformen er den stellantis -version af topkvalitet af EVMP -platformen, som blev etableret af PSA tilbage, da det var et selvstændigt firma. Det er faktisk en yderligere fremme af EMP2-platformen, der sidder under den nye Astra i benzin, diesel såvel som plug-in hybridformat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *