Ny 2021 Lexus NX ankommer med firmaets første plug-in hybrid Drivetrain

Lexus var et af de første premium-mærker, der vedtager elektrificerede drivlinjer, tilbage i 2005, men virksomheden har modstået at opbygge en fuld plug-in hybrid. Det ændrer sig nu med den helt nye Lexus NX, som bliver det japanske brands første PHEV, når det sælges i sidste kvartal af 2021.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

NX har været en enormt betydningsfuld model for Lexus, siden den blev lanceret i 2014. Mere end 170.000 eksempler er solgt i Europa indtil videre, og flertallet har været hos kunder, der er nye for Lexus -mærket.

Top 10 bedste hybrid -SUV’er til at købe 2022

Den helt nye model’s styling er en udvikling af hvad der er gået før; Som leder af Lexus Europe og EV planlægger Spiros Fortinos siger: “Det er umiskendeligt en NX.” Der er Lexus ‘signaturgitter foran, nogle komplekse sideoverflade, inklusive et mærkbart’ spark ‘op i nærheden af ​​C-søjlen, og en pænere halelysarrangement, der har en slank’ omviklet ‘signatur over bagkorryssen. Den sidste af disse elementer forventes at blive vedtaget på tværs af flere af Lexus -serien i fremtiden.
Den anden generation af NX sidder på TNGA-K, versionen af ​​Toyotas modulære platform, der er dedikeret til større køretøjer, såsom RAV4. Den nye Lexus er større hele rundt end den bil, den erstatter – 20 mm længere, 20 mm bredere og fem millimeter højere. TNGAs mere effektive emballage betyder, at dens akselafstand også er 30 mm længere – en udvikling, der skal forbedre baghytte. Den samlede længde er nu 4.660 mm, hvilket gør denne bil omkring to centimeter kortere end en Audi Q5, men seks centimeter længere end RAV4.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *