Subaru XV SUV får en ansigtsløftning til 2021

Subaru har introduceret en opdateret version af XV Crossover, som vil sælges i marts med omkostninger, der starter fra £ 31.665.
Designændringer til den nye XV er temmelig mindre og strækker sig til en redesignet frontkofanger, nyt radiatorgitter samt modificerede tågelygter. Nye 18-tommers legeringshjul vises såvel som en mulighed for to nye malingsafslutninger tilføjes til XV’s kombination-plasmasul såvel som Horizon Blue.

Subaru XV vs Mitsubishi Eclipse Cross vs Skoda Karoq

Subaru har ligeledes opdateret XV’s chassis med et nyt sæt fjedre såvel som spjæld, ud over en ny drivetrain -controller med visse indstillinger for sne, snavs, grus samt mudder. Bilister kan ligeledes nu ændre bilens motor såvel som drivetrain-attributter, der bruger Subarus nye SI-Drive-system, som har afsat indstillinger for brændstofeffektivitet såvel som ydeevne.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Sikkerhedsenheder får også et løft. Nu kommer XV som almindelig med en ny 180-graders frontmonitor, der regelmæssigt kontrollerer crossoverens næse såvel som blinde områder for udfordringer såvel som fodgængere. Spejle vipper nu på samme måde straks nedad, når bilerne og lastbilen er omvendt, for meget bedre eksponering, når der er parkering.
Der er kun to trim-niveauer at vælge imellem, såvel som mens de opdaterede XV’s omkostninger ser ud til at være meget dyrere end den udgående model, er boostet kun, da Subaru har økset den gamle bils 1,6-liters motor. Den nye basismodells startomkostninger er nøjagtigt nøjagtigt det samme som den tilsvarende præ-facelift-model.
SE-varianten på indgangsniveau har automatiske LED-forlygter, opvarmede forsæder, Keyless Go, alle de tidligere nævnte sikkerhedsenheder samt et otte-tommer infotainment-system med support til Apple CarPlay samt Android Auto. Driverens sæde såvel som dørspejle inkluderer ligeledes nu en hukommelsesfunktion.
Subaru XV SE-premium-topping er prissat fra £ 33.665, såvel som den udvikler sig på SE-specifikationen med lædersæder, et integreret SAT-NAV-system, otte-vejs strømændring til førerstolen samt et soltag.
Nu hvor Subaru har afbrudt XV’s entry-level-motor, er det eneste tilbudte valg et 2,0-liters flad-fire benzin-hybrid-system med 154bhp samt 196Nm drejningsmoment. Hvert design inkluderer firehjulstræk som almindeligt såvel som motoren kan kun specificeres med en CVT-gearkasse.
Hvad laver du af den reviderede Subaru XV? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *